در این پست تصاویری از فضای داخل مسجد تاریخی جامع دزفول قرار دادم.
توجه: سایز تصاویر تغییر کرده برای مشاهده در ابعاد واقعی تصاویر را در کامپیوتر ذخیره و مشاهده کنید.
عکس: سجاد شیربتی
مردم دزفول از سالها قبل جهت فرار از گرمای طاقت فرسای تابستان به ساحل رودخانه دز پناه میبرند که در این میان کتهای رعنا (کت اتاقی غار مانند که در دل صخره های ساحل رودخانه حفر می شود) که در ساحل غربی رودخانه دز توسط پیشینیان حفر شده اند امروزه از جاذبه های گردشگری شهر محسوب می شوند. به این جهت که این کتها در ساحل غربی رودخانه قرار دارند جهت دسترسی به آنها از سالها قبل اهالی بومی منطقه جهت دسترسی به آنها کلکی (نوعی قایق) تهیه کرده اند که در فصل گرما آنرا به آب می اندازند و توسط بندی که یک سر آن در جهت شرقی و سر دیگر آن در جهت غربی رودخانه نصب می شود مردم را به طرف دیگر رودخانه جهت استفاده از این فضای زیبا منتقل می کنند که به واسطه وجود این کلک منطقه نصب آن به بند کلک معروف می باشد.
در این پست تصاویری از بند کلک رو قرار داده ام.
توجه: برای مشاهده عکسها در ابعاد واقعی آنها را در کامپیوترتان ذخیره کنید.
عکس: سجاد شیربتی
امروز تمام خیابونهای اصلی شهر مملو بود از ماشین که معلوم نبود علت چیه منم که با موتور بودم آخرش نفهمیدم علت این حجمه ترافیک از کجاست که نیروی انتظامی رو مجبور کرده بود نیروهاش رو بصورت آماده باش در مسیرهای و گره های اصلی قرار بده!
خیابانهایی که امروز دچار گره ترافیکی شدید شده بودند:
میدان شیخ انصاری تا چهار راه شریعتی- خیابان ساحلی از رودبند تا پل قدیم و مسیر دوم آن یعنی تا محله قلعه- محله قلعه تافلکه ساعت- فلکه ساعت تا چها راه آفرینش- محله قلعه تا چهار راه شریعتی
اینم گوشه ای از گره ترافیکی امروز
عکس: سجاد شیربتی
با فرا رسیدن فصل تابستون ساحل رودخونه دز تبدیل می شه به بزرگترین تفریحگاه مردم دزفول تا هم از گرمای تاقت فرسای هوا در امان بمونند و هم از آب زلال دز لذت ببرند. در سالهای اخیر تقریبا میشه گفت تمام ساحل دز به تصرف مهمانان ناخوانده ای در آمده که از جنوب خوزستان و استان های همجوار به این منطقه میان و می شه گفت آخر هفته ساحل زیبای دز جایی برای دزفولیها نداره و مردم دزفول ناگزیر به مناطق دیگه که تا حدودی برای مسافران تابستانه ناشناخته مو نودن میرند. دقیقا درست حدس زدید کتهای طالخانی و کوپیته منظورمه!!
در این پست تصمیم گرفتم تصاویری از منطقه کوپیته براتون بگذارم. البته آدرسش رو نمی نویسم که مبادا مسافران عزیز اینجا رو هم به تصرف خودشون در بیارن!
تذکر: سایز تصاویر تغییر کرده برای مشاهده عکسها در ابعاد واقعی آنها را در کامپیوترتان ذخیره کنید.
عکس: سجاد شیربتی
در این پست تصاویری از فلکه موشک دزفول رو آپ کردم امیدوارم از دیدنشون لذت ببرید.
توجه: اندازه تصاویر تغییر کرده جهت مشاهده در ابعاد واقعی آنها را در کامپیوترتان ذخیره کنید.
عکس: سجاد شیربتی
از تاریخ 25 اردیبهشت 1390 نظرسنجی تحت عنوان (به نظر شما فعالترین مسئول شهر دزفول در سال 89 کدام گزینه است؟) روی خروجی سایت قرار گرفت که با توجه به پایان مدت یکماهه نظر سنجی در این پست نتایج آن را به شرح ذیل اعلام می شود:
تعداد رای دهندگان: 158 نفر
نتایج به ترتیب رای:
1- دوائی فر (شهردار دزفول): 84 رای- 53.1 درصد
2- آوائی (نماینده دزفول در مجلس): 34 رای- 21.5 درصد
3- قاضی (امام جمعه دزفول): 24 رای- 15.1 درصد
4- اخوان صباغ (فرماندار دزفول در سال 89): 14 رای- 8.8 درصد
5- نبوتی (رئیس شورای شهر در سال 89): 2 رای- 1.2 درصد
توجه: برای مشاهده عکس در ابعاد واقعی روی آن کلیک کنید.
دوستان زیادی در خواست کرده بودند تصاویری از میدان امام و میدان آزادی (مثلث) دزفول رو آپ کنم که در این پست این تصاویر رو قرار دادم. امیدوارم از دیدن این عکسها لذت ببرید.
عکس: سجاد شیربتی
با انتقال آب دزبه قم دزفول شهر پارکهای ساحلی دنیا شد!!!
دیروز خبرگزاریهای مختلف خبری را روی خروجی خود قرار دادند که قطعا برای تمامی دزفولیها تکان دهنده بود! متن خبر بسیار کوتاه و دلخراش:
قمی ها به آرزوی دیرینه خود دست یافتند- آب دز به قم منتقل شد
یادم میاد وقتی کوچک تر بودم یه سفر رفته بودیم اصفهان وقتی زیبایی های ساحل زاینده رود رو دیدم خودم و هم سفرام همش می گفتیم چی می شد یه روزی ساحل دز هم به این زیبایی باشه! این واسم یه آرزو بزرگ شده بود و تو تمام این مدت همیشه آرزو داشتم یه روزی رودخانه شهرومون رو با ساحلی زیبا ببینم و از غروب آفتاب در کنار پل تاریخی دزفول لذت ببرم. این آرزوم در سالهای اخیر تا حد زیاد محقق شد: پارک ساحلی رعنا- پارک ساحلی دووه- پارک ساحلی ولیعصر- پارک ساحلی دولت- تفریحگاه ساحلی علی کله. این همه دزفول رو به شهر پارکهای ساحلی کشور تبدیل کرد غافل از اینکه روز به روز آب رودخانه دز کمتر می شه و جهت گسترش پارکها به سمت بستر رودخانه می آد و متاسفانه با این پیشرفت اخیر و انتقال آب دز به قم باید از کنار تمام این پارکها که ذکر شد کلمه ساحل رو حذف کنیم چون دیگه ساحلی وجود نخواهد داشت که... .
متن زیر برداشتی است از مطلب بسیار زیبایی که در وبلاگ شاهد خواندم و شایسته دیدم در آستانه روز مقاومت ایران، روزی که دزفول را رسما به عنوان شهر مقاومت برگزیدند یعنی 4 خرداد این مطلب را در همکلاس قرار دهم.
مقاومت کلامی که با فرهنگ مردم دزفول عجین شده. ایستادگی در برابر هجوم موشک های عظیم الجثه ای که روز و شب بر سر شهر آوار می شد و لبخند بچه گانه ای ، نگاه مادرانه ای یا تلاش پدرانه ای را به خون می کشید و... بعد از لحظه هایی آنان که زنده مانده بودند زندگی را از سر می گرفتند تا موشک بعدی...
زنان شبها را با حجاب کامل می خوابیدند شاید آن شب، شب آخر زندگیشان باشد و فردا نامحرمی از زیر آوار بیرون بکشاندشان .
و حالا بعد از سالها آمده اند کسانی و بر ایستادگیشان خورده می گیرند غافل از آنکه آنها که ایستادند برای ایستادنشان بها نمی خواستند و تنها دیدن لبخند امامشان بر صفحه تلویزیون کافی بود برای از یادبردن غم شب گذشته شان.
آری ، اینجا دزفول است، همانجا که مجری رادیو عراق در اعلام شهرهای در استانه حمله موشکی ، عادت کرده بود به گفتن: « الف- دزفول»! ب و پ هر چه بود ، بود ، الف فقط دزفول! و چهارم خرداد یادآور روزی که دزفولیها بیشترین موشک را در خانه هاشان میزبان بودند...